Information om kanalsimmet / Canal swim

Uppdaterat: 13 apr. 2020

Vid årets Götakanalsim, Lördagen 1/8 2020, ordnar vi med säkerhetsbåtar. För vår insats erhåller vi ett bidrag till klubben. Anmäl gärna redan nu om du har möjlighet att vara med och hjälpa till. I övrigt se hemsidan och anslagstavlor. English: At this year's Götakanalsim, Saturday 1/8 2020, we have arranged safety boats and received a contribution to the club for our efforts. Feel free to register now if you have the opportunity to participate and help. Otherwise see the website and notice boards.

Visa alla

Nu har vi fastställt datum för kräftskiva (13 augusti), julbord (2 december) och julbad (10 december). Vi hoppas att ni kan närvara! Varmt välkommen till Sjötorps båtklubb.

Det nya passage-systemet till klubbhuset är på plats! Ni som har nyckelkort kan byta ut dessa till en tagg för att komma in i klubbhuset. Byte kan göras Torsdag den 26/5 mellan klockan 10.30 - 12.30 e