top of page

Vem är ansvarig för hur personuppgifterna hanteras? 

Vi, SJÖTORPS BÅTKLUBB Org.nr 866000-8858 mottar, samlar in och lagrar information du lämnar på våran hemsida eller förser oss med på något annat sätt. Därtill samlar vi också in personligt identifierbar information (inklusive förnamn, efternamn, email, telefonnummer samt övrig kommunikation)
 

Hur och varför samlas uppgifterna in och vad används de till?

När du använder något av kontaktformulären på hemsidan för att kontakta oss, eller på något annat sätt förser oss med dina personuppgifter, samlar vi in dina personuppgifter för att använda för följande avseenden:

- För att kunna tillhandahålla och hantera våra tjänster.
- För att ha möjlighet att förse dig med kundsupport.
- För att kunna kontakta våra besökare med antingen allmänna eller personliga servicerelaterade meddelanden och/eller reklammeddelanden.

Dina uppgifter lagras tills du väljer att dra tillbaka ditt samtycke.
 

Rätt att dra tillbaka ditt samtycke samt begära ett registerutdrag.

Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt samtycke, vilket innebär att vi i sådana fall inte kommer att använda de för avseenden som nämnts ovan. Du har också rätt att begära tillgång till, rättning, ändring eller borttagning av de personuppgifterna vi har på dig.
 

Hur lagras informationen?

Vår hemsida är hostad av Wix.com plattformen. Wix.com förser oss med den online plattform som gör det möjligt för oss att erbjuda våra tjänster till dig. Din data lagras på Wix.com’s datalagring, databaser och allmänna Wix.com applikationer. De lagrar din information på säkra servrar bakom en brandvägg.
 

Integritetspolicy/Sekretesspolicy uppdateringar.

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart efter att de publiceras på hemsidan. Vi rekommenderar att du läser igenom den då och då. Om du fortsätter att använda vår webbsida efter att ändringarna till sekretesspolicyn har trätt i kraft betyder det att du har accepterat dessa ändringar.
 

Kontaktinformation.

Om du önskar att: få tillgång till, rätta, ändra eller radera personuppgiftsinformation som vi tillhandahåller om dig, är du välkommen att kontakta oss på kontakt@sjotorpsbatklubb.se.

bottom of page