Inställda datum / Canceled dates

Den gemensamma vårarbetsdagen den 25 april är inställd på grund av rådande omständigheter med Corona-pandemin. Om ni vill hjälpa till med något som vi brukar göra på vårarbetsdagen utomhus t ex två och två kan ni kontakta hamnfogden Johnny Kjellberg på telefon 070-6251411 och göra upp med honom om lämplig arbetsuppgift och dag. Sjötorps Båtklubb ställer in vårmötet den 2 april 2020, med anledning av Coronaviruset (Covid-19). Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Hälsningar Styrelsen Sjötorps Båtklubb English: The spring working day on April 25 is canceled due to prevailing circumstances with the Corona pandemic. If you want to help with something that we usually do outdoors you can contact the port guard Johnny Kjellberg by phone on 070-6251411 and decide with him the appropriate task and day. Sjötorps Boat Club cancels the spring meeting on April 2, 2020, due to Corona virus (Covid-19). We follow the state recommendations regarding the ongoing pandemic.

Visa alla

Det nya passage-systemet till klubbhuset är på plats! Ni som har nyckelkort kan byta ut dessa till en tagg för att komma in i klubbhuset. Byte kan göras Torsdag den 26/5 mellan klockan 10.30 - 12.30 e

Välkomna till SBK:s vårmöte torsdagen de 5/5 kl. 19.00 i klubblokalen. Några punkter: Info om det nya låssystemet med ”taggar” som kommer att installeras under försommaren, samt övriga pågående arbete

Hej! Föreningen Slupen Oskar kommer att hålla navigationskurs Sjöbefäl klass VIII (avser yrkes och passagerartrafik) och inbjuder nu intresserade medlemmar i Sjötorps Båtklubb att delta, antalet plats