Navigationskurs

Hej!

Föreningen Slupen Oskar kommer att hålla navigationskurs Sjöbefäl klass VIII (avser yrkes och passagerartrafik) och inbjuder nu intresserade medlemmar i Sjötorps Båtklubb att delta, antalet platser är begränsat först till kvarn gäller. Man räknar med att starta kursen under slutet av februari. Förkunskap minst förarbevis, kostnaden inte klar men någonstans mellan 2 000 till 3 000 kr för kurslitteratur, läraren ställer upp gratis. Anmälan till Eie Bengtsson 070 - 248 15 00 snarast.

Sjötorps Båtklubb

Visa alla

Nu har vi fastställt datum för kräftskiva (13 augusti), julbord (2 december) och julbad (10 december). Vi hoppas att ni kan närvara! Varmt välkommen till Sjötorps båtklubb.

Det nya passage-systemet till klubbhuset är på plats! Ni som har nyckelkort kan byta ut dessa till en tagg för att komma in i klubbhuset. Byte kan göras Torsdag den 26/5 mellan klockan 10.30 - 12.30 e